Min fasta utställning!

Accesia Vet dentistry Company på Slottsmöllan
Företaget ligger på Slottsmöllan i Halmstad och är ett familjeägt företag som grundades av min väninna Susanne Andersson. Jag har visat mina alster i Accesias lokaler ända sedan 2009! Jag brukar ändra om i min fasta utställning där och byta ut tavlor allt eftersom året går.
Susanne Andersson, Leg. djursjukskötare och tandsköterska
Susanne och jag har bl.a. jobbat ihop på Halmstad djurklinik där hon tar emot tandpatienter d.v.s. hundar, katter och gnagare som skall ha mer avancerad tandvård såsom tandutdragningar/slipningar, tandställningar och rotfyllningar.
Här bedrivs kursverksamhet och kongresser
Kurserna är främst riktade till veterinärer och djursjukskötare. Förutom detta så säljer Accesia tandvårdsutrustning som tandunits, tandröntgen m.m, instrument särskilt framtagna och anpassade till veterinärsidan och förbrukningsmaterial. Ni hittar mer information på deras hemsida www.accesia.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.05 | 21:16

Hej Malin. Jeg er interesseret i en tæve hvalp, meget gerne fra dit kuld med Ammi og Isaakl. Vi har kontakt på fb og jeg vil sende dig nærmere om mig.

...
21.08 | 17:44

Till Ammi: Grattis till Dej och Din fina valp; hälsa honom så gott från mej som nu är stolt morbror. Puss till Er båda. Annika och Kjell hälsar också Er Alla.

...
08.06 | 16:40

Malin Öberg
Hej Malin, det var inte bra for er, sorry for Ammi.
Jeg har også en kontakt til anden avler, ved Mörum.
Kanske det kan blive til noget. Karen

...
07.06 | 18:39

Hej Karen. Vi lyckades inget bra med parningen av Ammi så vi tror kanske inte att det blir några valpar i år. Håll koll på min hemsida och SKVs hemsida för info

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS