Mina intressen!!

Det här är jag!
Jag heter Malin Öberg och försöker måla så mycket jag hinner sedan jag slutade på Fria Målarskolan 2006. Jag har oftast många järn i elden för jag har svårt att inte engagera mig i sånt som intresserar mig! Just nu lägger jag ner ganska mycket tid i mitt arbete på Hallands djursjukhus och på mina fyra hundar och resten av djuren på gården.
Mina hundar tar en stor del av min tid!
Jag har nu fyra hundar och jag presenterar dem efter ålder: Bessy, snart 14-årig kelpie/bordercollie-korsning Lolly, 10-årig papillon, Mega 4-årig västgötaspets samt hennes dotter Ammi 2 år. Ställer ut mina västgötar så mycket jag hinner och har sedan 2015 kennelnamnet Hultahäxans och har fött upp två superkullar på 11 & 13 västgötaspetsvalpar!
Motorcyklar är ett annat stort intresse...
Jag är medlem i SMC samt i Hobbes MC. Min nya mc inköpt hösten -14, en Kawasaki Versys 650 2007 års modell. Tyvärr blev det inte så mycket åka av 2015 då en ouppmärksam bilist körde på mig i en korsning så både jag o hojen fick sina törnar. 2016 hann jag med en minisemester på MC i Österlen, rekommenderas varmt!!

Jag är som sagt en rastlös mångsysslare!

Sammanfattningsvis är jag född 1964 i Uppsala, uppvuxen i Uppsala, Leiden/Holland samt i Halmstad. Var en hästtokig tjej som gick på Plönninge lantbruksskola och mjölkade därefter kor i Getinge och kastrerade smågrisar i Stjärnarp. Pluggade vidare till djursjukvårdare i Skara där jag mötte min sambo som är hovslagare och dalmas, en oslagbar kombination! Därefter födde jag båda våra barn i Köpingstrakten i Västmanland under tiden som jag vårdade sjuka hundar och katter på Strömsholms djursjukhus. Studerade än en gång vidare, denna gång till gymnasielärare i Uppsala. Flyttade därefter tillbaka till Halland och började undervisa i djurvård på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker. När jag tröttnat på att pendla gick jag Fria Målarskolan i Halmstad och har sedan dess jämte konstnärligt arbete provat på att köra lastbil på Östras bröd, jobbat extra hos Veterinärerna Kristina Dreimanis och Karin Friström, jobbat som personlig assistent på MBK samt Larga AB och vikarierat med Estetisk verksamhet på min gamla skola. Har jobbat deltid som personlig assistent under många år nu men fr.o.m. Juni månad 2014 så började jag min anställning på Hallands Djursjukhus. Jag jobbar c:a 85 % och delar den tiden fifty-fifty mellan arbete på djursjukhuset och smådjurskliniken på travet. Mest hittar man mig på operationsavdelningen på travet eller som kvälls/jourpersonal på djursjukhuset!

Mina killar!
Från vänster, yngste sonen Gustav som tog studenten 2015 och jobbar på PH Bygg, sambon Peter som är hovslagare samt äldste sonen Kalle som är snickare på Nidles Bygg och som lämnat boet för ca 7 år sedan. 2013 köpte han ett gammalt hus några kilometer ifrån oss, så nu är fritiden slut för honom!
Våra djur!
Vi har gemensamt två hästar, en dvärgzebu, två jerseykossor, 2 göingegetter, fyra hundar, två katter och femtontalet dvärghöns. Det kläcks även kycklingar här året om här också eftersom mina dvärghöns är väldigt ruvvilliga!!
Vi bor i Hult!
Hult gränsar till Röinge, Öppinge, Årnarp & Stjärnarp. Vi tycker vi bor i Paradiset, nära stan men ändå verkligen på landet! Vi har själva anlagt två dammar på vår mark vilket verkligen gynnar djurlivet. Vad vore livet utan djur?? Jo fruktansvärt tomt och tråkigt!!
Jag gillar även innebandy som träningsform, något som hela min familj är med på! Vi är ett gott gäng som gått ihop både släkt och vänner och spelar på Vallåsskolan varje söndag. Vi är oftast ca 20 personer och vi lottar fram nya lag varje gång! Det är svettigt och jätteroligt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Sara | Svar 22.04.2013 11.20

Du är ju för go Malin! Din hemsida var precis peppen som jag behövde idag!
/Rastlösa mångsysslaren nr 2

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.09 | 16:21

Grattis! Så fin hon är; Ammi!

...
02.08 | 15:03

What a nice puppy.
we are looking for aboy pup with long tail.

Maria Reus

...
19.07 | 08:12

Hello,
lovely, this puppies......
Maria Reus

...
06.07 | 11:00

Geweldig!!!
Mogen wij er ook eentje!?
Een bondje en een rode zou toch geweldig zijn.....
en dan naar de show met 2 van zulke mooie hondjes....
Tip Top.......

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS