Mina intressen!!

Det här är jag!
Jag heter Malin Öberg och har oftast många järn i elden för jag har svårt att inte engagera mig i sånt som intresserar mig! Just nu lägger jag ner ganska mycket tid i mitt arbete på Hallands djursjukhus och på mina fyra hundar samt resten av djuren på gården. Jag är även engagerad i styrelsen för SKV samt dess avelskommitté.
Förut målade jag mycket (gick Fria målarskolan 2004-2006)men just nu räcker inte tiden riktigt till åt "konstnäreri"...kanske när jag blir pensionär :-)
Mina hundar tar den största delen av min tid!
Jag har nu fyra hundar och jag presenterar dem efter ålder: Lolly, 13-årig papillon, Mega 7-årig västgötaspets samt hennes döttrar Ammi 5 år och Brusa 3 år. Ställer ut mina västgötar så mycket jag hinner och har sedan 2015 kennelnamnet Hultahäxans och har fött upp fyra superkullar på 11,13, 5 valpar samt en minikull med en västgötaspetsvalp och en fransk bulldogg som fostervalp.
Motorcyklar är ett annat stort intresse...
Min senaste mc köptes hösten -14, en Kawasaki Versys 650 2007 års modell. Brukar försöka hinna med en minisemester med tjejkompisar varje sommar men det har varit lite si & så med det de senaste åren. Funderar därför på att byta mc under 2019/2020, vi får isåfall se vad det blir istället

Jag är som sagt en rastlös mångsysslare!

Sammanfattningsvis är jag född 1964 i Uppsala, uppvuxen i Uppsala, Leiden/Holland samt i Halmstad. Var en hästtokig tjej som gick på Plönninge lantbruksskola och mjölkade därefter kor i Getinge och kastrerade smågrisar i Stjärnarp. Pluggade vidare till djursjukvårdare i Skara där jag mötte min sambo som är hovslagare och dalmas, en oslagbar kombination! Därefter födde jag båda våra barn i Köpingstrakten i Västmanland under tiden som jag vårdade sjuka hundar och katter på Strömsholms djursjukhus. Studerade än en gång vidare, denna gång till gymnasielärare i Uppsala. Flyttade därefter tillbaka till Halland och började undervisa i djurvård på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker. När jag tröttnat på att pendla gick jag Fria Målarskolan i Halmstad och har sedan dess jämte konstnärligt arbete provat på att köra lastbil på Östras bröd, jobbat extra hos Veterinärerna Kristina Dreimanis och Karin Friström, jobbat som personlig assistent på MBK samt Larga AB och vikarierat med Estetisk verksamhet på min gamla skola. Har jobbat deltid som personlig assistent under många år nu men fr.o.m. Juni månad 2014 så började jag min anställning på Hallands Djursjukhus. Jag jobbar c:a 85 % och delar den tiden fifty-fifty mellan arbete på djursjukhuset och smådjurskliniken på travet. Mest hittar man mig på operationsavdelningen på travet eller som kvälls/jourpersonal på djursjukhuset!

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Mina killar!
Från vänster, yngste sonen Gustav som tog studenten som snickare 2015 och jobbade på PH Bygg till hösten 2018 då han sadlade om och åkte till Tokyo för att studera japanska. I mitten sambon Peter som är hovslagare och även håller på med konstsmide på fritiden. Sist men inte minst äldste sonen Kalle som är snickare på Nidles Bygg och som lämnat boet för ca 8 år sedan. 2013 köpte han ett gammalt hus några kilometer ifrån oss som han helrenoverat. Där bor han numera med sin sambo Åsa och de har tillsammans en son, lille Loke född 13/8 2018 så nu är fritiden slut för deras del!
Våra djur!
Vi har gemensamt två hästar, en dvärgzebu, två jerseykossor, 1 fjälltjur, fyra hundar, två katter och tjugotalet dvärghöns. Det kläcks även kycklingar här året om här också eftersom mina dvärghöns är väldigt ruvvilliga!!
Vi bor i Hult!
Hult gränsar till Röinge, Öppinge, Årnarp & Stjärnarp. Vi tycker vi bor i Paradiset, nära stan men ändå verkligen på landet! Vi har själva anlagt två dammar på vår mark vilket verkligen gynnar djurlivet. Vad vore livet utan djur?? Jo fruktansvärt tomt och tråkigt!!
Jag gillar även innebandy som träningsform, något som hela min familj är med på! Vi är ett gott gäng som gått ihop både släkt och vänner och spelar på Vallåsskolan varje söndag. Vi är oftast ca 20 personer och vi lottar fram nya lag varje gång! Det är svettigt och jätteroligt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Sara | Svar 22.04.2013 11.20

Du är ju för go Malin! Din hemsida var precis peppen som jag behövde idag!
/Rastlösa mångsysslaren nr 2

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.05 | 21:16

Hej Malin. Jeg er interesseret i en tæve hvalp, meget gerne fra dit kuld med Ammi og Isaakl. Vi har kontakt på fb og jeg vil sende dig nærmere om mig.

...
21.08 | 17:44

Till Ammi: Grattis till Dej och Din fina valp; hälsa honom så gott från mej som nu är stolt morbror. Puss till Er båda. Annika och Kjell hälsar också Er Alla.

...
08.06 | 16:40

Malin Öberg
Hej Malin, det var inte bra for er, sorry for Ammi.
Jeg har også en kontakt til anden avler, ved Mörum.
Kanske det kan blive til noget. Karen

...
07.06 | 18:39

Hej Karen. Vi lyckades inget bra med parningen av Ammi så vi tror kanske inte att det blir några valpar i år. Håll koll på min hemsida och SKVs hemsida för info

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS